Restaurang HumleLiret KGB Klövsjö

Restaurang HumleLiret i Klövsjö riktar i första hand in sig på smaker och ingredienser från den svenska och den mexikanska matkulturen, i kombination med lite mer ovanliga inslag från länderna kring Medelhavet.
I den ombyggda ladan samsas toppmodern köksutrustning med många av matlagningens mer traditionsbundna ritualer. Det ständiga behovet av att förnya och förbättra ett klassiskt hantverk märks väl i restaurangens regi.
HumleLiret på:

Restaurang HumleLiret på Facebook Restaurang HumleLiret på Facebook

Restaurang HumleLiret Klövsjö Gårdsbryggeri


Det närmar sig öppning inför vintern 2016/17.

Restaurang HumleLirets öppettider. Vintern 16/17.

Välkomna tillbaka!


Vi på Restaurang HumleLiret vill kunna ge våra gäster den bästa
service och matupplevelse vi kan.
Därför kommer vi göra några ändringar i vårt koncept från och med vintersäsongen 2016
(dessa ändringar gäller enbart vintertid. Under sommaren kommer allt vara som vanligt).

På grund av de fåtal platser vi har i restaurangen kommer vi inte längre ha möjlighet att
servera någon specifik barnmeny. All mat måste beställas senast dagen innan kl 18.00,
och för varje bokad plats beställs minst en huvudrätt.

Vill man komma och dricka öl går det bra i mån av plats. Vi kommer inte att servera
någon pubmeny längre, däremot kommer det att finnas lättare tilltugg till ölen.


Här kommer Restaurang HumleLirets Vintermeny 2016/17 att finnas.


Bokningar sker på telefon: 072 - 522 99 15 (Hovmästare: Karolina Zakrisson)
Bokningsförfrågningar via e-post >> karolina.humleliret@kgb-bryggeri.se

Avbokningar görs senast dagen innan bokad tid. Gärna tidigare.

KGB-brygder som serveras på restaurangen under vintern är:
Yellow Nirvana Special Edition (bryggår 2012, 2014 och 2015)
Black Nirvana Special Edition (bryggår 2013 och 2015)
Nirvana Summer Ale Special Edition (bryggår 2014)
Grand Saison Special Edition (bryggår 2014)


Restaurang HumleLiret Nayar Chávez Navarro

Kökschef: Nayar Chávez Navarro
Nayar blev tidigt intresserad av matlagning i olika former. Han studerade till kökschef på Instituto Gastronomico Franco Méxicano i Puerto Vallarta, på den Mexikanska västkusten.
Nayar har tretton års erfarenhet av restaurangbranschen och brinner för sitt yrke. Han delar med sig av sin passion för matlagning via de innovativa maträtter som bland annat återfinns på Restaurang HumleLirets meny.
Hans stil handlar om omvandling av olika recept med lokala ingredienser och med influenser från svenska och latinamerikanska matlagningstekniker.



Restaurang HumleLiret Karolina Zakrisson

Restaurang-ansvarig: Karolina Zakrisson
Karolina är uppvuxen i Klövsjö och har tio års erfarenhet av restaurangbranschen. Hon har bland annat jobbat som servitris och hovmästare i både Norge och i Mexiko. Hon är intresserad av växtodling och djur och vill så småningom att detta ska vara en naturlig del av konceptet hos Restaurang HumleLiret.




Restaurang HumleLiret Karolina Zakrisson

Köks- och serveringspersonal:
Vintersäsongens serveringspersonal är ännu inte anställda. Vi återkommer med mer information framöver.



Restaurang HumleLiret på:

Restaurang HumleLiret på Facebook Restaurang HumleLiret på Facebook



HumleLiret   |   Tel: 072 - 522 99 15   |   Blybergsv. 9, Klövsjö   |   Bokningsförfrågningar >>


web design: diablito.se