Restaurang HumleLiret KGB Klövsjö

Restaurang HumleLiret i Klövsjö riktar i första hand in sig på smaker och ingredienser från den svenska och den mexikanska matkulturen, i kombination med lite mer ovanliga inslag från länderna kring Medelhavet.
I den ombyggda ladan samsas toppmodern köksutrustning med många av matlagningens mer traditionsbundna ritualer. Det ständiga behovet av att förnya och förbättra ett klassiskt hantverk märks väl i restaurangens regi.
HumleLiret på:

Restaurang HumleLiret på Facebook Restaurang HumleLiret på Facebook

Restaurang HumleLiret Klövsjö Gårdsbryggeri


Restaurang HumleLiret tackar för en underbar sommarsäsong.
Vi öppnar restaurangen igen den 26 december.


Bokningar sker på telefon: 072 - 522 99 15 (Hovmästare: Karolina Zakrisson)
Bokningsförfrågningar via e-post >> karolina.humleliret@kgb-bryggeri.se

KGB-brygder som serverades på restaurangen under sommaren var:
Yellow Nirvana Special Edition (bryggår 2012, 2014 och 2015)
Black Nirvana Special Edition (bryggår 2013 och 2015)
Nirvana Summer Ale Special Edition (bryggår 2014)
Grand Saison Special Edition (bryggår 2014)


Restaurang HumleLiret Nayar Chávez Navarro

Kökschef: Nayar Chávez Navarro
Nayar blev tidigt intresserad av matlagning i olika former. Han studerade till kökschef på Instituto Gastronomico Franco Méxicano i Puerto Vallarta, på den Mexikanska västkusten.
Nayar har tretton års erfarenhet av restaurangbranschen och brinner för sitt yrke. Han delar med sig av sin passion för matlagning via de innovativa maträtter som bland annat återfinns på Restaurang HumleLirets meny.
Hans stil handlar om omvandling av olika recept med lokala ingredienser och med influenser från svenska och latinamerikanska matlagningstekniker.Restaurang HumleLiret Karolina Zakrisson

Restaurang-ansvarig: Karolina Zakrisson
Karolina är uppvuxen i Klövsjö och har tio års erfarenhet av restaurangbranschen. Hon har bland annat jobbat som servitris och hovmästare i både Norge och i Mexiko. Hon är intresserad av växtodling och djur och vill så småningom att detta ska vara en naturlig del av konceptet hos Restaurang HumleLiret.
Restaurang HumleLiret Karolina Zakrisson

Köks- och serveringspersonal: Josue & Erik.
Under sommarsäsongen 2016 gör Josue Cortes praktik på HumleLiret. Han studerar gastronomi på La Universidad La Salle I Leon, Mexico. Erik har tidigare jobbat på HumleLiret och kommer att hoppa in vid behov under sommaren.Restaurang HumleLiret på:

Restaurang HumleLiret på Facebook Restaurang HumleLiret på FacebookHumleLiret   |   Tel: 072 - 522 99 15   |   Blybergsv. 9, Klövsjö   |   Bokningsförfrågningar >>


web design: diablito.se